BLOG

Fun

Raad het plaatje en win een goodie

7 oktober 2016

Op 12 oktober hosten wij bij Senet een meetup. De Eindhoven Developers groep komt bij ons langs om naar een talk over Eventsourcing te luisteren. Onze collega programmeur Frank Houweling zal de talk geven op ons kantoor in Eindhoven. Daarna is er ruimte voor vragen en discussie.

Ter gelegenheid van deze meetup, hebben we een leuke giveaway geregeld voor de winnaars van de raffle en pubquiz die we voorafgaand aan de talk organiseren. En voor elke bezoeker is er daarnaast nog een kleine goodie, maar die houden we nog even een beetje geheim. Een sneak peek vind je hieronder… Raad jij het plaatje als eerste? Dan sturen we jou ook zo’n goodie op 😉 Dus… wat zou dit zijn? Als jij het weet, stuur ons dan een mail met het antwoord en je gegevens. Na de meetup zullen we onthullen wat je hieronder ziet…

raad-het-plaatje

Meetups

Een meetup is een leuke en laagdrempelige manier om in contact te komen met andere/nieuwe mensen en ondertussen ook nog je kennis en/of vaardigheden uit te breiden. Meetups zijn er in allerlei vormen en smaken, maar voor programmeurs zijn vooral de developers meetups interessant. Er zijn ontzettend veel groepen waar je je bij kunt aansluiten. Van algemene software developers groepen tot taal specifieke groepen. Voor elk vakgebied en elke vrijetijdsinvulling zijn wel groepen actief. Vooral in de randstand zijn er zoveel groepen en meetups, dat je bijna elke avond wel ergens terecht kunt. Je hoeft je dus niet te vervelen.

De meetups worden vaak gehost door bedrijven die hun kantoor ter beschikking stellen en zorgen voor eten en drinken. In het algemeen zijn de meetups gratis te bezoeken, tenzij anders aangegeven. Als je geïnteresseerd bent, bezoek dan vooral even de website van Meetup en kijk eens rond naar de groepen in jouw omgeving. Als je je aanmeldt voor een bepaalde groep is dat gratis en vrijblijvend: je krijgt dan updates over aankomende events en kan je per meetup aanmelden als je wilt komen.

 

 

Contact met Senet

Senet Eindhoven
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
Bekijk op kaart

+31(0)40-2930395

KvK nummer: 17115078
Btw nummer: NL807989083B01