BLOG

Events

Meetup Eindhoven Developers Group bij Senet

13 oktober 2016

Gisteren (12 oktober) hebben we een super leuke en leerzame avond gehad bij ons op kantoor met de leden van de meetup Eindhoven Developers Group. Wij waren deze keer de gastheer voor een groep software ontwikkelaars uit Eindhoven en omgeving. Zij komen regelmatig samen om naar talks te luisteren die gaan over verschillende onderwerpen op het gebied van software ontwikkeling. Daarnaast is er ruimte voor discussie, vragen en natuurlijk een gezellige borrel.

Wij wilden als software ontwikkelaar graag eens zo’n bijeenkomst hosten omdat het ons erg leuk leek om zoveel enthousiaste software ontwikkelaars bij elkaar te krijgen en daar ook weer van te kunnen leren. Daarnaast zij wij onlangs verhuisd naar een super tof pand dat veel mogelijkheden biedt om dit soort evenementen te hosten of organiseren.

De avond was erg gezellig en had een goede balans tussen kennisdeling en sociale interactie. Wij zijn dan ook erg blij met alle positieve feedback die we kregen van de leden van de groep. Wat ons betreft is dit zeker voor herhaling vatbaar! Als jij nou ook lid bent van een meetup groep en ook graag eens bij ons je meetup wilt houden, neem dan gerust eens contact met ons op. We zullen dan met je aan tafel gaan om te kijken wat er mogelijk is 🙂

Een paar foto’s om de sfeer weer te geven:

meet-up-senet

meet-up-senet

meet-up-senet

meet-up-senet

P.S. wat die mysterieuze foto van ‘raad het plaatje’ van vorige week nu was? Deze goodie; een Senet Rubber Ducking Assistant 🙂 die aan iedere bezoeker werd uitgedeeld. Happy debugging y’all ;-)!

rubber-ducking

Contact met Senet

Senet Eindhoven
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
Bekijk op kaart

+31(0)40-2930395

KvK nummer: 17115078
Btw nummer: NL807989083B01