BLOG

Events

Meetup Eindhoven 12 september

24 augustus 2017

Senet organiseert weer een nieuwe meetup in samenwerking met de Eindhoven Developers Groep. Op 12 september komt de groep samen bij ons op kantoor in Eindhoven om te luisteren naar twee talks:

Mocking REST endpoints in the frontend

Door Murat Çorlu, frontender bij Philips Lighting

Als je een applicatie ontwikkelt die REST API endpoints gebruikt, zal het lastig zijn om een nieuwe feature te implementeren die nog geen API implementatie heeft. Daarnaast heb je ook altijd een running API server nodig om door te kunnen ontwikkelen. Dan is het waarschijnlijk nog een uitdaging om zeer uitzonderlijke problemen te testen omdat zulke problemen moeilijk na te bootsen zijn. Al deze issues kunnen wel onder controle worden gehouden door een simpele client-side mocking benadering. Tijdens deze meetup wordt die benadering besproken en legt Murat uit hoe je gemakkelijk een client-side mocking solution met connect-api-mocker library implementeert.

murat-corlu

Over-engineering: The hidden monster

Door Mete Bulutay, senior software engineer bij 4C Insights

In deze sessie zal Mete vertellen over het onderwerp over-engineering en dan ook eigen ervaringen hiermee delen. Een praktische talk met praktijkvoorbeelden en tips hoe valkuilen te vermijden. Ook geeft hij voorbeelden wanneer over-engineering wel nuttig kan zijn.

mete-bulutay

Programma meetup

Het programma van 12 september ziet er als volgt uit:

18:00 inloop met drankjes
18:30 pizza
19:00 start 1e talk
korte pauze
19:45 start 2e talk
20:30 napraten met drankjes

De avond is gratis toegankelijk en drankjes en eten is inbegrepen. De meetup biedt een fijne kans om op een laagdrempelige manier collega software engineers te ontmoeten en van gedachten te wisselen en nieuwe dingen te leren van de talks.

Bijwonen?

Klinken deze onderwerpen interessant voor je? Je kunt deze meetup in Eindhoven gratis bijwonen door je aan te melden via de meetup website. Wees er op tijd bij, vol = vol! Ben je zelf geïnteresseerd om samen met ons een meetup te organiseren op het gebied van software ontwikkeling? Neem dan even contact met ons op via 040-2930395 of mail even info apenstaartje senet punt nl

Contact met Senet

Senet Eindhoven
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
Bekijk op kaart

+31(0)40-2930395

KvK nummer: 17115078
Btw nummer: NL807989083B01