BLOG

Fun

Skydiven: Senet Zomeruitje 2017

30 augustus 2017

Afgelopen zaterdag hebben we met ons team mogen genieten van een heerlijk zonnige dag en een dosis adrenaline: skydiven! Indoor welteverstaan, maar dat mocht de pret niet drukken. Wie heeft als kind niet gedroomd van zelf kunnen vliegen? Indoor skydiven maakt dit mogelijk zonder dat je uit een vliegtuig hoeft te springen.

Skydiven

Om te kunnen skydiven krijg je een pak en een helm voor bescherming en een goede geleiding. Aangezien de sterke wind in de tunnel veel herrie veroorzaakt, communiceer je middels gebaren met je instructeur. De basis is de ‘horizontale superman houding’ met armen in een U-vorm, zoals deze ook vaak bij buikspierlessen gebruikt wordt. Je diepste punt moet rond de onderbuik zijn, waarbij je een licht gekromde rug hebt en zo ontspannen mogelijk in de lucht hangt. De wind doet de rest. Dit klinkt echter makkelijker dan het is, bewijst onderstaand filmpje:

Nadien hebben we nog genoten van een heerlijke BBQ. Wij hebben een top dag gehad, op naar het volgende uitje! Wil jij ook van die toffe activiteiten ondernemen met je collega’s en hou je van teambuilding met een twist? Kom dan bij ons werken en breng ook je eigen ideeën in voor uitjes. Kies jij onze volgende activiteit?

bbq-ISR bbq-isr bbq-isr bbq-isr

Contact met Senet

Senet Eindhoven
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
Bekijk op kaart

+31(0)40-2930395

KvK nummer: 17115078
Btw nummer: NL807989083B01