BLOG

Events

Eventkalender voor software engineers: .NET en PHP

21 februari 2019

Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich blijven ontwikkelen. Je bent niet voor niets programmeur geworden: je wilt toch graag op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in je vakgebied. Omdat we ons kunnen voorstellen dat je tijdens je drukke dagelijkse werkzaamheden niet altijd het overzicht houdt wat betreft events, helpen we je een handje:

Move up with .NET best practices – NBC Nieuwegein, 28 februari 2019

Een workshop waar je snel je voordeel mee kunt doen, dat vindt iedereen fijn, toch? Continuous delivery, thinking small, Azure Functions; het komt allemaal aan bod in de vorm van best practices. Gratis toegang en gratis voedsel, altijd chill! Tickets voor Move up vind je hier.

Future Tech 2019 – Jaarbeurs Utrecht, 13 maart 2019

Als .NET developer moet je met dit event toch wel bekend zijn. Hét grote event voor de Microsoft .NET community in Nederland. ASP.NET Core, .NET Core, Azure, het komt allemaal aan bod en er is zeker een goede diepgang voor de doorgewinterde programmeur. Aan uitdaging geen gebrek. Het gaat om het delen van kennis en bedenken van nieuwe ideeën op het gebied van AI, IoT, blockchain en veiligheid. Tip: heb je een opleidingsbudget op je werk? Een event als dit komt vaak wel in aanmerking. Tickets voor Future Tech vind je hier.

Workshop conceptual thinking – HTC Eindhoven, 13 maart 2019

Heb je vette ideeën en wil je eigenlijk graag je eigen start-up beginnen? Dan is deze workshop een tip. Want je wilt natuurlijk goed beslagen ten ijs komen en er komt toch best wel wat bij kijken. De workshop helpt je om je idee verder vorm te geven. Meer info op de website.

workshop-conceptual-thinking

Going container for .NET core in the cloud – Rockstars HQ Den Bosch, 27 maart 2019

Dot Net Zuid organiseert weer een toffe meetup. Zij waren ook al eens eerder bij ons te gast. Deze editie in Den Bosch gaat over het gebruik van .NET Core solutions middels Docker containers in de cloud. Het is een gaviereerde talk met een mix van code, tooling, container hosting en Azure resources en DevOps. De hele lifecycle van start tot werkend komt aan bod.  Gratis toegang en gratis eten, jam! Meer info op de website.

React Amsterdam, 10-12 April 2019

De grootste React meeting ter wereld vindt plaats in ons fraaie Amsterdam. Alles omtrent React komt aan bod. Een interessante conferentie voor front-end en full-stack developers. Tickets vind je hier.

Dutch PHP conference – Amsterdam, 6 t/m 9 juni 2019

Deze jaarlijkse conferentie is geheel toegewijd aan de ontwikkeling in PHP technologie. Internationale sprekers en bezoekers van alle niveaus maken dit een heel toegankelijk evenement voor alle developers op PHP gebied. Ook als junior kun je hier veel leren én bijdragen en alle bezoekers gaan met nieuwe kennis naar huis. Op dit moment is de website nog niet geheel ingericht voor kaartverkoop maar zet de data vast in je agenda als je deze conferentie interessant vindt! Meer info op de website.

Bonus: een sportief avontuurtje op de High Tech Campus, 10 maart 2019

Gewoon omdat het een vet event is en plaatsvindt op de techhub bij ons om de hoek. Dus heb je een mountainbike en sta je open voor een MTB challenge? Schrijf je dan in. Doe je meteen ook nog iets goeds want de helft (6,25) van het inschrijfgeld (12,50 totaal) gaat naar het KWF. Aanmelden doe je hier.

mtb-challenge-htc-eindhoven

Neem contact op

Zie onze privacyverklaring.

Contact met Senet

Senet Eindhoven
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
Bekijk op kaart

+31(0)40-2930395

KvK nummer: 17115078
Btw nummer: NL807989083B01