BLOG

Events

4 april: de wandel-naar-je-werk-dag

19 maart 2019

Veel van onze collega’s wonen redelijk dichtbij het werk en wij hebben dan ook de nodige fietsen staan bij ons pand in Eindhoven. Dat is natuurlijk heel positief. Toch willen we de #wandelnaarjewerkdag aangrijpen om nog meer collega’s te bewegen om te bewegen 😉 In onze mooie lichtstad hebben we daar ook een perfect tunneltje voor vol met silly walks van John Cleese. Leuker naar werk lopen kan niet.

wandelaar

Helemaal naar het werk wandelen is misschien wat ver gezocht (shout out naar de mensen die een dubbele marathon gaan maken!) maar een stukje wandelen inplannen in je reis naar het werk is eenvoudiger dan je zou denken. Ga je met het ov naar het werk? En ziet dat eruit als bus-trein-bus? Of fiets-trein-bus? Of bus-bus? Vervang dan simpel één deel van het busverkeer door een wandeling. Kun je ook nog eens precies vertrekken zo laat jij wilt. Ga je met de auto naar het werk en is het te ver om te lopen? Misschien kun je hem parkeren in de buurt van een park en er zo een groene wandeling naar het werk van maken.

Vorig jaar hebben al veel mensen deelgenomen aan dit initiatief en liepen sommigen wel 20 kilometer. Natuurlijk is dat niet voor iedereen haalbaar maar elke kilometer is meegenomen. Doe jij ook mee op 4 april? Je kunt er zelfs nog leuke prijzen mee winnen!

Neem contact op

Zie onze privacyverklaring.

Contact met Senet

Senet Eindhoven
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
Bekijk op kaart

+31(0)40-2930395

KvK nummer: 17115078
Btw nummer: NL807989083B01