BLOG

Events

Senet host weer PHP & Laravel meetup: ‘Using GitLab CI & Runners for effective code quality’

25 april 2019

Op woensdagavond 22 mei hosten we weer een meetup bij ons op kantoor in Eindhoven. Programmeurs vanuit de PHP & Laravel meetup groep komen dan langs om te luisteren naar een talk over het gebruik van GitLab CI & Runners voor effectieve kwalitatieve code. Maar niet alleen de leden van de meetup groep zijn welkom: ook als jij geïnteresseerd bent nodigen we je van harte uit om de meetup te bezoeken. Je kunt je eenvoudig aanmelden via de meetup website en laten weten dat je erbij bent. Het event is gratis en inclusief bier/fris en pizza. De plekken zijn beperkt en vol=vol dus meld je snel aan.

Gerben Geijteman

Deze talk is zeer geschikt voor de wat gevorderde PHP programmeur die de diepte in durft in zijn vakgebied. Het gaat echt om het naar een hoger niveau brengen van de kwaliteit van je code. Nuttig voor elke programmeur. Gerben Geijteman zal de talk verzorgen. Hij is expert in snelle maatwerk hosting services en in zijn dagelijks werk is hij hosting & DevOps consultant. Met zijn setup in GitLab zorgt hij ervoor dat hij bijna instant feedback krijgt op zijn code. Tijdens de talk zal hij laten zien wat hij geleerd heeft.

Kom je ook langs 22 mei? De meetup is in ons kantoor op de Gestelsestraat 258 in Eindhoven. Je kunt bij en om ons pand gratis parkeren en ook de bus stopt vlakbij. Tot dan!

Neem contact op

Zie onze privacyverklaring.

Contact met Senet

Senet Eindhoven
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
Bekijk op kaart

+31(0)40-2930395

KvK nummer: 17115078
Btw nummer: NL807989083B01