BLOG

Fun

Senet Koersdiner

13 april 2017

Onlangs heeft Senet het Koersdiner geïntroduceerd: een nieuwe driemaandelijkse traditie waarbij alle collega’s de kans krijgen mee te praten over de strategie van Senet en eigen initiatieven kunnen aandragen. Toen de uitnodiging uit werd gestuurd kreeg de directie al snel verschillende aanmeldingen binnen van enthousiaste collega’s. Dat vonden we natuurlijk erg leuk om te horen.

De eerste editie

Het eerste diner vond plaats op 28 maart en Edwin, Bart en Frank waren de eerste collega’s die met Geurt Jan en Marcel om tafel gingen. In het gezellige restaurant in onze straat (lokaal ondernemen: check! J) Gusto, is er genoten van een heerlijk diner met bijbehorende drankjes. Door middel van 4 stellingen is er een discussie gevoerd over de koers die Senet moet nemen. Doordat je met collega’s van verschillende disciplines om tafel zit, krijg je invalshoeken aangereikt waar je normaal gesproken wellicht niet aan denkt. We zijn dan ook zeer dankbaar voor de input van Edwin, Bart en Frank!

Schuif aan en zet koers

Het volgende Koersdiner zal plaatsvinden op 28 juni. Andere collega’s zullen dan aanschuiven en hun ideeën delen. Vind jij het ook fijn om niet alleen voor een bedrijf te werken in je vakgebied maar ook mee te mogen denken over de strategie en de richting van de onderneming? Dan ben je bij Senet aan het juiste adres. Laat van je horen, kom bij ons team en wie weet schuif jij aan bij het volgende Koersdiner.

koers

Interesse in een gesprek?

neem contact op met Geurt Jan van Ek

Contact met Senet

Senet Eindhoven
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
Bekijk op kaart

+31(0)40-2930395

KvK nummer: 17115078
Btw nummer: NL807989083B01