BLOG

Events

Meetup september 2018: Browser Testing Guide (Laravel Dusk)

29 augustus 2018

Heb je je altijd al afgevraagd wie de man is die alle vragen van Laracasts beantwoordt? In deze meetup op woensdagavond 26 september heb je de kans om te luisteren naar dé nr. 1 van het Laracasts Leaderboard: Bobby Bouwmann. Hij zal het hebben over browsertests met Laravel Dusk.

De talk

Bij het bouwen van software wil je iets maken dat robuust en betrouwbaar is. Ontwikkelaars schrijven al heel lang tests, maar browsertesten doen we dan weer niet zo vaak. Hulpprogramma’s als Laravel Dusk en Cypress bieden een expressieve, gebruiksvriendelijke API voor browserautomatisering en testen.

Je leert in deze talk over browsertests, hoe je deze moet gebruiken en wanneer je ze moet gebruiken. Je zult ook merken dat je daarvoor geen complexe opstelling nodig hebt. Tijdens de talk hebben zullen er ook weer een aantal prijzen worden verloot dus mis hem niet!

meetup-senet

Over Bobby Bouwmann

“Hallo, ik ben Bobby Bouwmann, een ontwikkelaar uit Nederland. Ik speel graag met alle IoT-gerelateerde dingen en blijf op de hoogte van de nieuwste frameworks en tools. Ik ben een van de grootste bijdragers aan het Laracasts Forum en heb de afgelopen drie jaar bijgedragen aan Laravel.”

Aanmelden

De meetup bij Senet is gratis toegankelijk en inclusief pizza en drankjes. De avond duurt van 18:00 tot ongeveer 21:00 en vindt plaats op ons kantoor in Eindhoven (Gestelsestraat 258). De plaatsen zijn beperkt dus zorg dat je je vooraf aanmeldt via de site. Daar vind je ook meer informatie en andere leuke meetups. Hopelijk tot de 26ste!

Neem contact op

Zie onze privacyverklaring.

Contact met Senet

Senet Eindhoven
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
Bekijk op kaart

+31(0)40-2930395

KvK nummer: 17115078
Btw nummer: NL807989083B01