BLOG

Events

Meetup bij Senet eindhoven: Meteor

26 juni 2017

Woensdag 5 juli host Senet weer een meetup op ons kantoor in Eindhoven. De PHP & Laravel meetup groep uit Eindhoven komt dan bijeen om naar een talk te luisteren over Meteor: het bouwen van apps in Javascript. Een taalonafhankelijke talk waarbij geïnteresseerde software engineers van verschillende achtergronden gemakkelijke aan kunnen sluiten.

Koen Lavrijssen zal de talk verzorgen. Hij is ondanks zijn jonge leeftijd (25) al geruime tijd bezig met programmeren. Hij startte op zijn 12de en is nooit meer gestopt. Tijdens zijn studie Information Management aan de Universiteit van Tilburg ontwikkelde hij Mr Winston, een hospitality cash register systeem, gebaseerd op Meteor. Een jaar geleden richtte hij DUODEKA op. Een corporatie waar alle programmeurs ook ondernemers zijn omdat ze als onafhankelijke IT professionals aan het werk zijn onder de naam van DUODEKA. DUODEKA specialiseert zich in het oplossen van complexe business problemen d.m.v. simpele IT oplossingen.

Programma van de avond

Vanaf 18:00 is er inloop en zullen er drankjes en pizzas aanwezig zijn. Om 19:00 start de talk en na de talk is er nog ruimte voor discussie en een drankje. Tijdens de avond is de voertaal zoals gebruikelijk Engels. Op de website van de meetup groep kun je de aankondiging voor deze meetup bekijken en hun eerdere meetup onderwerpen inzien. Aanmelden voor deze meetup verloopt ook via hun site. Als je nog geen account hebt dien je er eerst (gratis) eentje aan te maken. Dit is gemakkelijk en snel en biedt je vervolgens toegang tot alle geposte meetups van Meetup.com. De meetup bij Senet is gratis toegankelijk en inclusief pizza en drankjes, maar meld je dus vooraf wel even aan: vol = vol.

Over Meteor

Meteor of MeteorJS is een gratis en open source JavaScript web framework gemaakt d.m.v. Node.js. Meteor maakt rapid prototyping mogelijk en produceert cross-platform (Web, iOS, Android) code. Het integreert met MongoDB en gebruikt DDP en een publish-subscribe pattern om verandering in data automatisch te verspreiden naar clients zonder dat de ontwikkelaar synchronizatie code moet schrijven. Meteor is afhankelijk van jQuery.

 

Contact met Senet

Senet Eindhoven
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
Bekijk op kaart

+31(0)40-2930395

KvK nummer: 17115078
Btw nummer: NL807989083B01