BLOG

Events

Van (PHP) monolith naar event-driven microservices – meetup 21 november

7 november 2018

Senet host weer een meetup bij ons op kantoor in Eindhoven. Deze keer is Tim Haselaars te gast en komt hij spreken over hoe je van een monolitische architectuur naar een event-driven microservices architectuur gaat. De meetup hosten wij in het bijzonder voor de Eindhoven Developers Groep maar we moedigen juist ook andere geïnteresseerden aan om langs te komen. De groep is erg open en iedereen is welkom. De plaatsen zijn beperkt dus vooraf aanmelden is aan te raden: vol = vol. Je kunt dan ook meteen kennis maken met enkele engineers van Senet die de avond zullen bijwonen. Ondanks dat deze talkt focust op PHP, is de inhoud geschikt voor alle developers: de patronen hebben betrekking op alle talen.

Tim Haselaars

Tim Haselaars is hoofd van Product & Services bij DeltaBlue. Hij heeft vooral ervaring als Technical Product Manager en Scrummaster met een passie voor muziek, webtechnologie en microservices. In zijn talk zal hij focussen op de geleerde lessen tijdens de overslag van PHP monoliet naar PHP event-driven microservices. Met inzichten in de ontwikkeling en ervaringen over hoe om te gaan met de problemen die gepaard gaan met het migratieproces. Hoe een codebase stabiel en schaalbaar te houden en hoe te evolueren van idee naar prototype, naar MVP, naar platform met uitdagingen zoals een veranderende organisatie, veranderende producteigenschappen, veranderende technologie en veranderende architectuur.

Gratis toegang

Worstel je hiermee in jouw project en/of organisatie? Kom dan zeker luisteren naar de talk en stel je vragen aan deze expert. Om 18:00 start de inloop met pizza en drankjes, waarna we om 19:00 met de talk beginnen. De avond is gratis, inclusief eten en drinken. Je kunt je hier aanmelden.

Neem contact op

Zie onze privacyverklaring.

Contact met Senet

Senet Eindhoven
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
Bekijk op kaart

+31(0)40-2930395

KvK nummer: 17115078
Btw nummer: NL807989083B01