BLOG

Events

Special edition meetup bij Senet Eindhoven: PHP Quiz

7 december 2017

Senet host weer een meetup bij Senet Eindhoven. Geen gewone talk deze keer maar een speciale editie: de PHP Quiz ‘Why equal doesn’t equal’. Daarnaast is het nu een dame die komt spreken; een leuke afwisseling in een branche waar toch vooral veel mannen werken… 🙂 Juliette Reinders Folmer is een allround consultant en webdeveloper die vooral niet als nerd te boek wil staan… 🙂 Ze is al lange tijd lid van PHPWomen, iets dat haar erg hielp bij het vinden van haar plekje in de PHP wereld.

Dus denk jij alles van PHP te weten? Think again and let this girl test you. 😉
Dagelijks vergelijken en testen we allemaal data, of het nou gaat om if-statements, bepalen wat moet worden weergegeven en hoe of om input validation. Maar zijn we dan ook allemaal experts op dit gebied, of…? Dat zal Juliette aan je laten blijken. 😉

Of je nu een beginnende programmeur bent of een expert; iedereen kan deelnemen aan de grote ‘Why equal doesn’t equal’ Quiz. Test je kennis over defensive programming en leer tegelijkertijd wat over de eigenaardigheden van een loose type programming language.

De meetup is op woensdagavond 17 januari van 18:00 tot ongeveer 21:00 bij Senet Eindhoven en is weer inclusief een gratis hapje (pizza) en een drankje. Wil je meer info, check zeker even de website van de meetup. De PHP & Laravel groep uit Eindhoven en omgeving komt hier samen. De meetup is echter open voor inschrijvingen dus als je geïnteresseerd bent kun je je gratis inschrijven op de meetup website en een plekje reserveren. Er is een maximaal aantal gasten ingesteld en vol=vol dus wees er op tijd bij want dit belooft een populaire meetup te worden!

Contact met Senet

Senet Eindhoven
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
Bekijk op kaart

+31(0)40-2930395

KvK nummer: 17115078
Btw nummer: NL807989083B01