BLOG

Events

Senet host meetup PHP & Laravel 23 mei

15 mei 2018

Op woensdagavond 23 mei host Senet weer een meetup in Eindhoven voor de PHP en Laravel developers groep. Deze keer komen twee beroemde Belgische sprekers bij ons op kantoor vertellen over ‘Handling media in Laravel & How to survive legacy code’. Frederick Vanbrabant en Freek van der Herten nemen de talks voor hun rekening. Menig PHP-er zal hen al kennen.

Handling media in Laravel

In de meeste CMS achtige projecten mogen gebruikers allerlei soorten afbeeldingen en bestanden uploaden. Het opslaan van die bestanden, het associëren met modellen, het creëren van thumbnails voor de afbeeldingen en het optimaliseren van de afbeeldingen kan veel werk zijn. De Laravel mediabibliotheek kan gelukkig veel werk voor je doen. In deze talk wordt een praktische demo gegeven hoe je aan de slag kunt met de mediabibliotheek.

How to survive legacy code

Je hebt een legacy code base gekregen. Hoe erg is dat? Nadat je naar de code hebt gekeken realiseer je je dat dat eigenlijk best erg is. Maar je kunt niet meer terug, je moet er het beste van maken. Je hebt een plan de campagne maar hoe zorg je ervoor dat je op de rit blijft? In deze talk krijg je praktische tips om om te gaan met legacy code. Deze talk is ook nuttig als je niet op dit moment werkt aan een legacy project, want dat kan morgen plots anders zijn.

De avond ziet er als volgt uit:

18:00 – 19:00 Inloop met pizza en bier/fris

19:00 Eerste lezing

19:45 Korte pauze

20:00 Tweede lezing

20:45 Naborrel

21:00 Einde avond

Aanmelden

Als je dit nou niet wilt missen, vragen we je je aan te melden via de meetup site. Daar vind je ook meer info vinden over de talk en sprekers. Het bijwonen van de meetup is gratis, inclusief pizza en drankjes. Als je nog geen account hebt op meetup.com, maak je die eerst ook gratis aan, waarna je een plaats kunt reserveren voor deze meetup. Het belooft een gezellige avond te worden: tot de 23ste!

Neem contact op

Zie onze privacyverklaring.

Contact met Senet

Senet Eindhoven
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
Bekijk op kaart

+31(0)40-2930395

KvK nummer: 17115078
Btw nummer: NL807989083B01