BLOG

Events, Nieuws

20 jaar Senet: a trip to Budapest

18 november 2019

20 jaar geleden richtte Geurt Jan van Ek Senet op om met behulp van software werkprocessen van organisaties te vergemakkelijken. Waar Senet in 1999 begon met 2 mensen, is het inmiddels uitgegroeid tot een specialistisch softwarehuis waar mensen de kans krijgen zich te ontplooien, en we onze klanten helpen hun processen efficiënter in te richten.

 

Om dit jubileum te vieren zijn we met de gehele organisatie afgereisd naar de hoofdstad van Hongarije: Budapest.

De trip begint geheel uitzonderlijk met de kennismaking met onze nieuwe collega Christian Peeters. Christian zal zich binnen Senet gaan bezighouden met het opzetten van een excellent .Net team. Maar eerst mag hij meegenieten van een uitzonderlijk Senet weekend.

Na een korte vlucht en een heerlijke lunch starten we oerhollands aan onze eerste trip. Vanaf de Sint-Stefanusbasiliek gaan fietsend door de stad.

Interessant om te weten is dat de hoofdstad van Hongarije uit 2 gedeeltes bestaat, namelijk: Buda en Pest. De 2 stadsgedeelten worden gescheiden door de Donau. De fietsroute die we doen loopt door Buda. Een aantal aanraders om te bezoeken:

● Het parlementsgebouw;
● Sint Stefanusbaseliek;
● Het heldenplein;
● Het stadspark
● De Matthias kerk

Op dag 2 staat een bezoek aan Pest gepland, waarbij we met behulp van een Hop on/off bus door het stadsgedeelte worden gereden. Een belangrijke hotspot deze 2e dag is het bezoek aan de Gèllertheuvel, waar we kunnen genieten van een bijzonder uitzicht over de gehele stad. Aan de top van de heuvel kun je verder nog genieten van historische monumenten waaronder de Citadel, en het Vrijheidsbeeld.

Na een vrije middag waarin ieder zijn eigen weg gaat, bezoeken we in de avond de clubscene van Budapest. In de zogeheten ruïne bars is voor iedere collega wat wils. In de verschillende clubzalen die gescheiden worden door oude gangenstelsels kun je dansen op nagenoeg iedere stijl muziek. Het is mooi om te zien hoe iedere collega zijn eigen weg vindt op deze avond.

De zondag sluiten we af met een boottocht over de Donau waarbij iedereen nog eens op een rustige manier van de stad kan nagenieten. Op naar de volgende 20 jaar…

Contact met Senet

Senet Eindhoven
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
Bekijk op kaart

+31(0)40-2930395

KvK nummer: 17115078
Btw nummer: NL807989083B01